Ďalší turnaj organizácie PML sa blíži, v akcii uvidíme aj Milana Páleša

NETKY.SK • 3 Marec 2022, 19:07 • 2 min
Ďalší turnaj organizácie PML sa blíži, v akcii uvidíme aj Milana Páleša

ŽILINA – 12. marca sa organizácia Professional Muaythai League opäť pripomenie fanúšikom. Spolukomentátorom eventu bude český raper Marpo, ktorého v máji čaká boxerský zápas s Karlosom Vémolom.

slovakia

left justify in out

Hlavným ťahákom druhého galavečera mladej organizácie bude atraktívny duel medzi Milanom Pálešom a Henrikom Koczóm. Slovák Páleš patrí v oblasti bojových športov medzi veteránov a pochváliť sa môže bilanciou 42-9-1. Jedného z najlepších bojovníkov na domácej scéne si môžete pamätať aj z minuloročného pôsobenia na turnaji Oktagon Underground, ktorý dokázal ovládnuť. Jeho súperom v súboji pod pravidlami K-1 bude talentovaný Koczó, považovaný za jednu z najväčších nádejí na poli maďarských bojových športov, o čom svedčí aj úctyhodná bilancia 9-0.

 

 

Pozornosť púta aj zápas v kategórii do 80 kg pod pravidlami muay thai. Zverenec legendárneho Jirku Apeltauera, mladý Ondrěj Malina, nastúpi proti slovenskému veteránovi Renému Kopuncovi z Cerberos Gym, ktorý má na konte takmer 30 profesionálnych zápasov. David Křistek bude bojovať s Branislavom Zuzákom, ktorý nahradil svojho tímového kolegu zo Spartakus Fight Gym Denisa Farkaša. Ten si zo svojho posledného zápasu v Oktagone MMA odniesol zranenie.

 

img

 

Hlavná karta

 

Milan Páleš vs Henrik Koczó

René Kopunec vs Ondrěj Malina

David Křistek vs Branislav Zuzák

Strahinja Mitrič vs Petar Dreznjak

Leo Borák vs Patrik Nitecki

 

Prelims karta

 

Erik Breit vs Leo Grutka

Jirka Páv vs Lukáš Rus

František Puraš vs Jan Juríček

Jakub Dobiáš vs Richard Fleischer

Rastislav Klimáček vs Lukáš Cvecho

Veronika Matzkeová vs Silvia Veselovská

Jakub Mikovčák vs Lukáš Kotleba



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies