Už nie je cesty späť: Fapšo sa rozhodol zaplatiť za tank a je pripravený na novú životnú výzvu

NETKY.SK • 27 August 2023, 18:00 • 2 min
Už nie je cesty späť: Fapšo sa rozhodol zaplatiť za tank a je pripravený na novú životnú výzvu

Niekoľko dní dozadu prišiel Sebastián „Tank“ Fapšo s výzvou smerom k promotérom, aby pred jeho domácim publikom v Považskej Bystrici sa previezol v skutočnom tanku. Boris Marhanský sa tento bláznivý nápad rozhodol zrealizovať, ale stanovil si podmienku, že tank bude len v prípade, ak Fapšo nastúpi do MMA zápasu do konca kalendárneho roka 2024.

slovakia

left justify in out

Považskobystrický bojovník súhlasil a deň pred turnajom na verejné váženie 8. septembra príde na skutočnom tanku. O deň neskôr ho čaká hlavný zápas na RFA 12 proti bojovníkovi z Čiernej Hory Vukovičovi. Vstupenky na celé podujatie si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

Bude to zabíjačka

Fapšovi sa naskytla skvelá príležitosť splniť si svoj chlapčenský sen a navyše pozdvihnúť svoju prezývku na ešte vyššiu úroveň. Podmienku Marhanského preto nebolo ťažké prijať. „Tak, Boris. Moju výzvu si prijal, zohnal si tank a odpadol som. Ja prijímam tvoju výzvu. V roku 2024 sa predstavím pod pravidlami MMA. Bude to zabíjačka,“ doplnil skvele naladený Fapšo.

 

 

Ten je aktuálne v RFA opäť na víťaznej vlne, keď naposledy na RFA Ring Tour v Trnave zdolal Malkhaza Merebashviliho po troch kolách na body. Odčinil tak porážku so súčasným šampiónom Joiltonom Lutterbachom, ktorý si postrážil Fapšove nebezpečné overhandy, a došiel si po jasné bodové víťazstvo.

 

Za predpokladu, že Fapšo zvíťazí na RFA 12, vôbec nie je vylúčené, že ešte pred jeho MMA debutom ho uvidíme v titulovom zápase. V prvom rade ale musí zvládnuť prekážku v podobe Vukoviča, ktorý si na Fapša evidentne poriadne verí. Ako sa mu bude proti slovenskému Tankovi dariť, zistíme už 9. septembra v Považskej Bystrici. Celý turnaj RFA 12 môžete sledovať aj cez platformu PPV.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies