Odídenec zo strany Za ľudí ešte nedostal ponuku, môžu za to kritické vyjadrenia na adresu premiéra?

NETKY.SK • 22 Február 2021, 16:22 • 2 min
Odídenec zo strany Za ľudí ešte nedostal ponuku, môžu za to kritické vyjadrenia na adresu premiéra?

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR (NR SR) a primátor Hlohovca Miroslav Kollár od jeho odchodu z vládnej koalície nedostal žiadnu konkrétnu ponuku od inej politickej strany.

slovakia

left justify in out

Kollár v stredu 17. februára vo svojom profile na sociálnej sieti napísal, že už nebude poslancom vládnej koalície a vystupuje aj z poslaneckého klubu strany Za ľudí.

 

 

Ako hlavný dôvod svojho odchodu označil spôsob riadenia, akým predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO) bojuje s pandémiou koronavírusu. Práve ten považuje Kollár za hlavnú príčinu, prečo je dnes Slovensko krajinou s najvyššou úmrtnosťou na ochorenie COVID-19 na svete.

 

Nový člen strany?
V tejto chvíli mu nedáva logiku odísť z jednej vládnej strany a začať spolupracovať s inou. Odpovedal tak na otázku, ako by reagoval na ponuku strany Sloboda a Solidarita (SaS).

 

 

"Pokračujem v napĺňaní programu a hodnôt, s ktorými som do politiky a do národnej rady vstupoval, moju politickú budúcnosť si musím v pokoji premyslieť," doplnil.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies