Uvidíme návrat Rondy Rouseyovej?

NETKY.SK • 27 September 2017, 15:28 • 2 min
Uvidíme návrat Rondy Rouseyovej?

BRATISLAVA - Edmond Tarverdyan, tréner Rondy Rouseyovej uviedol, že jeho zverenka by sa mohla vrátiť do ringu ešte na jeden zápas. Bol by najradšej ak by to bolo práve proti Cristiane "Cyborg" Justinovej! Mnohými kritizovaný Tarverdyan vyhlásil, že Cris Cyborg by mohla byť tou správnou motiváciou pre návrat Rouseyovú naspäť do oktagonu.

slovakia

left justify in out

"Keď som trénoval Rondu, vedel som, že môže poraziť Cyborg. A viem to aj teraz. Cyborg je veľmi pomalá,"  uviedol Tarverdyan pre MMA Hour. O Rouseyovej a jej tíme sa od jej prehry veľa nehovorí. Naposledy prehrala s Amandou Nunezovou, ktorá ju zničila za 48 sekúnd, pred tým zasa prehrala v druhom kole s Holly Holmovou tiež na KO. Po týchto prehrách o nej v podstate nič nevieme, oficiálne neohlásila ani ukončenie kariéry ani to či bude pokračovať ďalej. Nevedel to povedať ani Tarverdyan ale dozvedeli sme sa od neho zaujímavé veci o posledných zápasoch jej zverenkyne:

 

"Neviem. Uvidíme či sa do oktagonu ešte niekedy vráti. Isté je, že pokiaľ by nemala zranenia a operácie, tak by sme posledné zápasy určite vyhrali. Jednoducho trénovala priveľa. Pred posledným zápasom mala operáciu kolena. Hovorím, že v normálnom prípade je Cyborg pre nás priveľmi pomalá. Ronda by ju porazila. Ona potrebuje iba správnu motiváciu, takú súperku ktorá ju dokáže poriadne vyhecovať. Holmová pre ňu nebola dostatočne motivujúca, ale Cyborg podvádzala, ubližovala dievčatám a chce poraziť Rouseyovú."

 

Zaujímavé názory trénera Rouseyovej, ale treba vedieť, že Cyborg neprehrala od roku 2005. Na svojom konte má 18 výhier v rade z nich posledné tri v UFC. Takže ak by sa tento zápas niekedy v budúcnosti podaril zrealizovať, bol by určite veľmi záživným pre fanúšikov MMA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies