Útočník Suárez s úmyselnou žltou, aby neohrozil účasť v El Clásicu

NETKY.SK • 8 November 2016, 16:26 • 2 min
Útočník Suárez s úmyselnou žltou, aby neohrozil účasť v El Clásicu

BARCELONA - Uruguajský futbalový útočník Luis Suárez sa v nedeľňajšom stretnutí najvyššej španielskej súťaže Primera División na pôde FC Sevilla (2:1) okrem víťazného gólu zviditeľnil aj svojou prešibanosťou.

slovakia

left justify in out

Tesne pred koncom stretnutia sa úmyselne pustil do hádky s rozhodcom, aby si vykoledoval žltú kartu. Keďže to bolo piate napomenutie v aktuálnom ročníku La Ligy, v najbližšom dueli s Málagou bude nútene pauzovať. "Táto žltá karta je pre mňa skvelá, pretože keď mi vyprší trest, do zápasov so San Sebastiánom a Realom Madrid pôjdem s čistým štítom," vyhlásil Suárez v rozhovore pre španielsku televíziu.

 

V súvislosti s týmto vyjadrením sa natíska otázka, či 29-ročný "El Pistolero" dopadne rovnako ako pred niekoľkými rokmi Xabi Alonso. Niekdajší stredopoliar Realu Madrid v jednom z duelov Ligy majstrov naschvál zdržiaval hru a nechal sa vylúčiť, aby nebol v ohrození pre duel so silnejším súperom. Alonso však napokon dostal prísnejší trest ako očakával, a tak sa jeho plán nevydaril.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies