Úsek poškodenej trate pri Novom Meste nad Váhom čiastočne sprejazdnili

NETKY.SK • 5 Február 2014, 14:23 • 2 min
Úsek poškodenej trate pri Novom Meste nad Váhom čiastočne sprejazdnili

BRATISLAVA/ NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Na trati medzi Trenčianskymi Bohuslavicami a Novým Mestom nad Váhom, kde spadlo trolejové vedenie, je v súčasnosti už sprejazdnená jedna traťová koľaj.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) vlaky v tomto úseku prechádzajú zníženou rýchlosťou.
     
Na odstraňovaní následkov spadnutého trakčného koľajového vedenia sa naďalej pracuje. "V oboch smeroch stojí päť vlakov a tiež vlak IC 500, ktorý pri výjazde z tunela Turecký vrch strhol trolejové vedenie," uviedla Daniela Detersová z komunikačného odboru ŽSR.
     
Meškanie vlakov sa pohybuje od 80 do 100 minút. Podľa informácií ŽSR by vlaky vychádzajúce z východiskových staníc po 13. hodine mali mať meškanie maximálne 15 minút.
     
K odstávke dopravy na hlavnej železničnej trati medzi Žilinou a Bratislavou pri Novom Meste nad Váhom prišlo dnes predpoludním. V dôsledku strhnutého trolejového vedenia, ktoré spadlo na obe koľajové trate, bola doprava úplne zastavená.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies