Chlapec sa hral na schovávačku a takmer prišiel o život!

NETKY.SK • 17 Február 2021, 08:57 • 2 min
Chlapec sa hral na schovávačku a takmer prišiel o život!

FLORIDA - Malý Elias pri hre na schovávačku vliezol do smetného koša, ktorý po chvíli vysypali smetiari do svojho auta, ak by si ho nevšimli, prišiel by o život v drtičke na smeti.

slovakia

left justify in out

Elias Quezada z okresu Hillsborough na Floride sa hral na schovávačku a schoval sa do smetného koša. Nanešťastie prišli smetiari, ktorí chlapca v koši nezbadali, mechanickým ramenom nabrali smetný kôš a vysypali ho do nákladného smetiarskeho auta.

 

Chlapec takmer prišiel o život v drtičke na smeti. Informoval portál ledbible.com.

 

img

 

Elias si myslel, že to je jeho koniec. „Zobrali ma a hodili na miesto, kde by sa zo mňa stala zemiaková kaša. Myslel som si, že toto pre mňa bude koniec, “ povedal chlapec v rozhovore pre WFLA.

 

 

Vodič však nakoniec chlapca zbadal. Waldo Fidele pre médiá uviedol, že hneď ako zbadal Eliáša, vypol čepeľ nákladného vozidla a zavolal na 911. „Pri pohľade na kameru som videl, že niečo klesá. Vyšiel som von, uvidel som ho ako hovorí:„ Pomôžte mi, pomôžte mi," povedal Fidele pre médiá.

 

img

 

„Som veľmi vďačný, že som sa v tom čase pozeral na kameru a rýchlo konal, pretože inak by tu už nebol,“ povedal Fidele.

 

Eliasova stará mama Carmen Salazar povedala, že bol mimo domu iba pár minút, keď začula vonku ten rozruch. Povedala, že sa jej len uľavilo, že tam bol Fidele, ktorý jej vnuka zachránil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies