Úrady skonfiškovali ďalší majetok Kaddáfího rodiny

NETKY.SK • 17 Máj 2012, 11:31 • 2 min
Úrady skonfiškovali ďalší majetok Kaddáfího rodiny

rady skonfiškovali ďalší majetok Kaddáfího rodiny - Krimi Talianske úrady tento týždeň skonfiškovali ďalší majetok, ktorý mal patriť zabitému líbyjskému vodcovi Muammarovi Kaddáfímu a jeho rodine. Pri stredajšej razii išlo o hotelový komplex a viaceré poz

slovakia

left justify in out

img

Talianske úrady tento týždeň skonfiškovali ďalší majetok, ktorý mal patriť zabitému líbyjskému vodcovi Muammarovi Kaddáfímu a jeho rodine.
      Pri stredajšej razii išlo o hotelový komplex a viaceré pozemky na ostrove Pantelleria v celkovej hodnote 20 miliónov eur, oznámila finančná polícia v Ríme.
      Už v marci zhabali v Taliansku majetok v hodnote 1,3 miliardy eur, ktorý pripisovali Kaddáfímu. Tvorili ho predovšetkým akcie talianskych koncernov ako Unicredit, Fiat, Eni či Finmeccanica.
      Talianske úrady konajú na žiadosť Medzinárodného trestného súdu (ICC) v holandskom Haagu, ktorý vedie vyšetrovanie okrem iného pre obvinenia zo zločinov proti ľudskosti, uviedla polícia. Cieľom je aj odškodnenie obetí.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies