Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre pripravila vianočnú show Fyzika všetkými zmyslami

NETKY.SK • 15 December 2022, 13:00 • 2 min
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre pripravila vianočnú show Fyzika všetkými zmyslami

NITRA - Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre pripravila pre žiakov základných a stredných škôl vianočnú fyzikálnu show. Podujatie s názvom Fyzika všetkými zmyslami sa bude konať od 19. do 21. decembra v priestoroch Fakulty prírodných vied a informatiky.

slovakia

left justify in out

Pre žiakov sú pripravené tie najlepšie a najpútavejšie experimenty z minulých ročníkov fyzikálnej show. "Pripravili sme opakovanie toho, čo s nami už žiaci mohli zažiť. Experimenty sme vyberali tak, aby si niektoré mohli vyskúšať spolu s nami. Iné si budú môcť skúsiť všetci účastníci show naraz," uviedla Ľubomíra Valovičová z UKF. Ako doplnila, zaujímavosťou tohtoročnej fyzikálnej show bude tekutý dusík. "Účastníci budú mať možnosť vidieť aj niektoré experimenty z fyzikálne adventného kalendára," dodala Valovičová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies