Lajoš Klein sa stal prvým slovenským zápasníkom v UFC

NETKY.SK • 18 September 2020, 9:1 • 2 min
Lajoš Klein sa stal prvým slovenským zápasníkom v UFC

Lajoš Klein podpísal kontrakt s UFC, a tak sa stal historicky prvým Slovákom, ktorý bude zápasiť v najznámejšej organizácii sveta.

slovakia

left justify in out

Čas splniť si sen!

Slovenská hviezda zmiešaných bojových umení smeruje do Ameriky! Lajoš Klein ako prvý Slovák bude reprezentovať našu krajinu v najlepšej a najznámejšej zápasnickej organizácii sveta. Lajoš súťaží v kategórii "featherweight" a jeho prvým súperom by mal byť Novozélanďan Shane Young. Tento zápas je naplánovaný na akciu UFC 253, ktorá sa uskutoční 26. septembra 2020. Lajoš nahradil zápasníka Natea Landwehra, ktorý sa kvôli vírusu COVID-19 nemôže zúčastniť zápasu s Youngom. Lajoš ukončil všetky zápasy až na jeden, Young nikdy nebol porazený knockoutom alebo submissionom, čo znamená, že všetky jeho prehry prišli zatiaľ iba po rozhodnutí rozhodcov. Jedno je jasné, 26. septembra sa máme na čo tešiť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona