United5 vystúpia v Bratislave, krstnými rodičmi albumu budú Buckingham a Puskailer

NETKY.SK • 19 November 2015, 11:26 • 2 min
United5 vystúpia v Bratislave, krstnými rodičmi albumu budú Buckingham a Puskailer

BRATISLAVA - Česko-slovenská skupina United5 vystúpi 28. novembra v Bratislave, kde v Ateliéri Babylon zároveň pokrstí svoj debutový album The First Step.

slovakia

left justify in out

Na bratislavskom koncerte sa zúčastnia aj Celeste Buckingham a Thomas Puskailer, ktorí sa stanú krstnými rodičmi nahrávky. Počas podujatia, ktoré bude jedinou slovenskou zastávkou v rámci turné formácie, si návštevníčky a návštevníci budú môcť vypočuť okrem skladieb zo spomínanej štúdiovky aj niekoľko nových kúskov.

 

"Bude to super, myslím, že sme viac než pripravení na domácich fanúšikov. Vypočujú si songy z nášho debutového albumu a tiež niekoľko absolútnych noviniek. Sám som zvedavý, ako to prijmú a veľmi sa teším," prezradil Marthy Duffek. United5 majú za sebou úspešné koncertné šnúry vo Veľkej Británii a Česku. Pre veľký záujem anglického publika dokonca plánujú koncertovať vo Veľkej Británii aj začiatkom budúceho roka. "Taký raketový štart, aký sa nám podaril, mňa osobne naozaj veľmi prekvapil. A, samozrejme, potešil. Zastihlo ma to v etape života, keď som to vôbec nečakal. Celý tento projekt beriem tak, že mi ho zoslal Boh. Som neskutočne vďačný, že som dostal šancu prejaviť sa v tom, čo milujem," poznamenal Norbert Brand.


Zoskupenie, v ktorom pôsobia okrem spomínaných dvoch členov aj Peter Juhás, Mário Bendík a Matt Bláha, vzniklo koncom minulého roka. Päticu vybrali počas kastingov britskí producenti Denis Ingoldsby a Andrew Murray. S výberom im pomáhali aj členovia českej skupiny Lunetic Aleš Lehký a Vašek Jelínek. Skupina nahrala za prvý rok existencie 25 songov z dielne spomínaného Andrewa Murrayho. V septembri tohto roka vydali spomínaný debutový album The First Step, ktorý obsahuje 14 piesní vrátane singlov Can You Hear Me, Longest Summer a Name In The Sand.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies