Packeta umožňuje posielať zásielky pomocou samoobslužných boxov

NETKY.SK • 4 Jún 2023, 17:30 • 2 min
Packeta umožňuje posielať zásielky pomocou samoobslužných boxov

Bratislava - Na posielanie zásielok už nemusíte stáť v dlhých radoch a vypisovať množstvo podacích lístkov. Packeta, ako prvá na Slovensku, umožňuje posielať si vzájomne zásielky aj pomocou svojich samoobslužných Z-BOXov. Využiť na to môžete ktorýkoľvek z 1 700 Z-Boxov na Slovensku. Túto novú službu Packeta spúšťa súčasne cez svojich 6 300 Z-Boxov v troch krajinách naraz.

slovakia

left justify in out

Posielanie zásielok funguje jednoducho cez mobilnú aplikáciu Packeta a trvá menej ako minútu. Zásielku je možné poslať taktiež aj do Českej republiky, Maďarska a Rumunska. „Veríme, že nová služba poteší nielen zákazníkov v mestách, ale predovšetkým v menších obciach, v ktorých sa naše klasické výdajné miesta nenachádzajú a iné možnosti posielania zásielok nemajú. Veľkou výhodou je aj to, že Z-BOXy sú dostupné 24 hodín denne, 7 dni v týždni. Môžete tak posielať zásielky bez ohľadu na otváracie hodiny kamenného výdajného miesta,“ konštatuje Alexander Jančo, výkonný riaditeľ Packeta na Slovensku.

Viac informácií o novej službe nájdete na:
• webe - https://www.packeta.sk/podanie-zbox
• youtube - https://www.youtube.com/watch?v=6IKTjhXyv4o&feature=youtu.be



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies