AKTUALIZÁCIA: Úmrtie študentky v Bratislave prevzala krajská kriminálka. Zistili nové skutočnosti!

NETKY.SK • 9 Jún 2022, 11:09 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Úmrtie študentky v Bratislave prevzala krajská kriminálka. Zistili nové skutočnosti!

BRATISLAVA - Študentku vysokej školy našli bez známok života v priestoroch vysokoškolského internátu 3. júna.

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 17:25 (9. 6. 2022)

 

Podľa informácií TV JOJ kriminálna polícia zistila, že nebohá študentka bola zadusená. Na krku nemala žiadne stopy po škrtení, preto sa domnievajú, že mohla byť zadusená vankúšom alebo paplónom. Polícia zadržala podozrivého mladého muža, ktorý skončil na výsluchu. Mladík sa mal podľa informacií zregionu.sk pred vyšetrovaľom priznať, že ukrajinskú študentku škrtil. Zadržaným bol jej 22-ročný spolužiak.

 

„Vyšetrovanie predmetnej veci prevzali z dôvodu zistenia nových skutočností policajti Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. S prihliadnutím na aj naďalej vykonávané potrebné úkony súvisiace s objasnením tohto skutku a zároveň aby nedošlo k ohrozenia samotného vyšetrovania resp. jeho zmareniu, akékoľvek bližšie informácie nie je možné v súčasnosti poskytnúť. Akonáhle to situácia vo vyšetrovaní umožní, o prípade budeme informovať,“ uviedol hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff.

 

 

Pôvodná správa:

 

Vyšetrovanie v prípade nálezu tela 21-ročnej študentky v priestoroch študentského domova Mladá garda v Bratislave prevzala bratislavská krajská kriminálka. Dôvodom je zistenie nových skutočností. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

 

„S prihliadnutím na aj naďalej vykonávané potrebné úkony súvisiace s objasnením tohto skutku a zároveň, aby nedošlo k ohrozeniu samotného vyšetrovania, respektíve jeho zmareniu, akékoľvek bližšie informácie nie je možné v súčasnosti poskytnúť,“ spresnil s tým, že ak to situácia vo vyšetrovaní umožní, o prípade budú bližšie informovať.

 

Pôvodne sa začali prípadom zaoberať policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III a vo veci vykonali potrebné procesné úkony. 

 

Prečítajte si tiež: Prípad z bratislavskej diskotéky – cudzinec dal ženám do nápoja drogy!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies