Búrlivé natáčanie Deadpoola 3 skončilo: Dve nové vtipné fotky ukazujú Deadpoola a jeho štvornohého priateľa

NETKY.SK • 25 Január 2024, 12:07 • 2 min
Búrlivé natáčanie Deadpoola 3 skončilo: Dve nové vtipné fotky ukazujú Deadpoola a jeho štvornohého priateľa

Rok 2023 bol pre marvelovský filmový vesmír ťažký, pretože v ňom debutovali dva neúspešné filmy, vrátane Marvels, ktorý bol veľkým prepadákom. Nakrúcanie nových filmov a seriálov navyše brzdil dvojitý štrajk, pričom Deadpool 3 musel byť v júli zastavený. Pretože sa v ňom robil najväčší pokrok, rozhodlo sa štúdio Marvel, že z neho urobí svoju hlavnú a jedinú tohtoročnú premiéru v kinách. Dobrou správou je, že práce pokračujú dobre, pretože natáčanie sa chýli ku koncu, a pri tejto príležitosti pre vás máme dve nové fotografie, ktoré si môžete pozrieť nižšie.

slovakia

left justify in out

Jedna z nich ukazuje spodnú časť tela hrdinu Ryana Reynoldsa a zámerom rozhodne nebolo pozrieť sa na Reynoldsov rozkrok, ale zamerať sa na opasok, logo Deadpoola. Druhá, možno ešte okatejšia fotografia, ukazuje Dogpoola s vyplazeným jazykom, s odkrytou spodnou časťou tela, ktorú treba zakryť malým kvetinovým emoji. Ale čo, je to film s Deadpoolom, takže môžeme očakávať väčšie lumpárne. "Za tým oblekom je krv. A pot... No teraz, keď je nakrúcanie Deadpoola pri konci, sú to hlavne slzy. Obrovské a večné vďaka celému štábu nášho filmu za to, že bojovali s vetrom, dažďom, štrajkmi a Hughom Jackmanom... To všetko pod neúnavným vedením Shawna Levyho. Mohol som nakrútiť film so svojimi najbližšími kamarátmi, a to sa mi veľmi často nestáva. Uvidíme sa 26. júla!" napísal Reynolds v popise k fotografii s logom, ktorú zverejnil na Instagrame. Deadpool 3 sa v kinách objaví 25. júla.

Deadpool 3 sa začal nakrúcať v Londýne v máji 2023 a štáb pracoval tiež v štúdiách Pinewood v Buckinghamshire. Ten mesiac sa začal štrajk scenáristov, ktorý však znamenal len určité obmedzenia. Chvíľu išlo všetko dobre, takže sa presunul dátum premiéry z novembra na začiatok mája 2024, a potom v júli 2023 začal štrajk hercov. To znamenalo, že Reynolds a spol. nemohli pracovať za žiadnych okolností. V tom čase bola k dispozícii zhruba polovica plánovaného materiálu, takže do novembra 2023, teda do konca hereckého štrajku, bolo dosť pochybné, či sa májová premiéra podarí uskutočniť. Žiaľ, nestalo sa tak, a tak bol Deadpool 3 preložený na 25.-26. júla. Teraz je však všetko na dobrej ceste, a tak dúfajme, že sa dátum premiéry nebude musieť znova meniť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Marvel, Foto: IMDb
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies