Infektológ Jarčuška pozná trest za tanec bez respirátora

NETKY.SK • 31 Október 2021, 10:47 • 2 min
Infektológ Jarčuška pozná trest za tanec bez respirátora

BRATISLAVA - Podľa odborníka, ktorý porušil pandemické opatrenia, je trest primeraný.

slovakia

left justify in out

Uznávaný infektológ Pavol Jarčuška pozná trest za porušenie epidemiologických pravidiel. Toho sa dopustil 15. októbra na konferencii v Nitre, kde sa zabával bez ochrany horných dýchacích ciest. Okres spadal podľa COVID automatu do červenej farby, teda I. stupňa ohrozenia. 

 

 

Denník Korzár informoval, že Regionálny úrad verejného zdravotníctva Nitra vo štvrtok ukončil priestupkové konanie. "Ide o neverejné konanie, bližšie informácie môže preto poskytnúť len osoba, ktorej sa prípad týka,“ dodali. 

 

Prečítajte si tiež: Infektológ Jarčuška si vyhodil z kopýtka v červenom okrese. Už ho rieši Úrad verejného zdravotníctva

 

Odborník, ktorý sa sám prihlásil na Úrad verejného zdravotníctva, pre denník priznal, že dostal pokutu 250 eur a už ju aj zaplatil, keďže ju považoval za primeranú. Ako dodal, respirátor nemal len chvíľu, a to počas kultúrneho programu. Na konferencii boli len plne zaočkovaní ľudia. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies