V Sýrii objavili kontajnery s nebezpečným obsahom patriace Ukrajine

NETKY.SK • 23 Január 2019, 20:24 • 2 min
V Sýrii objavili kontajnery s nebezpečným obsahom patriace Ukrajine

KYJEV - Príslušne fotografie uverejnil vedúci propagandistickej skupiny "Informačný odpor“, zástupca Najvyššej rady Dmitrij Tymchuk.

slovakia

left justify in out

Podľa operačných údajov skupiny v Sýrii, v samostatných militarizovaných formáciách sa objavili kontajnery s popisom označujúcim ich výrobu na Ukrajine.

       

"Podľa predbežných odhadov ukrajinských vojenských špecialistov sa vzhľad týchto predmetov podobá kontajnerom na prepravu a ukladanie uránu a ortuti,“ napísal Tymchuk.

       

V rovnakom čase, Tymchuk poznamenal: "Odborníci jednoznačne tvrdia, že tieto objekty sú produktom remeselnej výroby, aj keď sú podobné tým, ktoré sú vyrábané priemyselne."

 

"Označenia a nápisy uvedené na kontajneroch sa na Ukrajine nepoužívajú,“ tvrdí zástupca Najvyššej rady.

         

"Podľa vedúceho propagandistickej skupiny, pred začiatkom prezidentských volieb na Ukrajine, na území Sýrie, pomocou militarizovaných útvarov, ktoré sa zúčastnili konfliktu neidentifikovanými osobami, môžu byť pripravené provokácie, aby diskreditovali Ukrajinu a najvyšších predstaviteľov nášho štátu," tvrdí Tymchuk

.

     




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies