Rím je v pohotovosti, hľadá sa muž ktorý zavraždil policajta

NETKY.SK • 26 Júl 2019, 14:43 • 2 min
Rím je v pohotovosti, hľadá sa muž ktorý zavraždil policajta

RÍM - Taliansku metropolu zasiahla smrť policajta, ktorý prišiel o život pri výkone svojej služby. V noci na piatok ho v uličkách hlavného mesta Talianska dobodal násilník, pravdepodobne pochádzajúci z Afriky.

slovakia

left justify in out

Celý incident sa odohral len niekoľko metrov od hraníc Vatikánu. Maria Cerciella Regu najprv okradli dvaja muži pravdepodobne afrického pôvodu, ktorí od neho následne požadovali 100 eur za vrátenie peňaženky. Jeden z nich vytiahol nôž a karabiniera osemkrát bodol. Cerciellu previezli do nemocnice, kde však zraneniam podľahol. Obom mužom sa podarilo ujsť.

 

img

 

Minister vnútra Matteo Salvini na Twitteri napísal, že hlavnom meste Talianska prebieha pátranie s cieľom zatknúť vinníkov. Vraha policajta označil dokonca za "bastarda".

 

 

"Som si istý, že ho chytia a že za svoj násilný čin zaplatí nútenými prácami vo väzení po celý zvyšok svojho života," napísal Salvini na Twitteri. Talianske zákony nútenú prácu však vo väzení však podľa agentúry DPA neumožňujú.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies