Bill Cosby má na krku ďalšie sexuálne napadnutie. Na súd nepríde, úplne oslepol!

NETKY.SK • 3 Jún 2022, 16:50 • 2 min
Bill Cosby má na krku ďalšie sexuálne napadnutie. Na súd nepríde, úplne oslepol!

SANTA MONICA - V kalifornii sa začal súdny proces týkajúci sa obvinenia herca Billa Cosbyho zo sexuálneho napadnutia, ktoré sa údajne stalo pred 45 rokmi.

slovakia

left justify in out

Komika obvinila dnes 64-ročná Judy Huth. Tvrdí, že ju ako 16-ročnú nalákal do spálne, kde ju sexuálne obťažoval. O prípade prehovorila po prvý raz v roku 2014. Povedala, že si na incident spomenula po zverejnení podobných obvinení voči hercovi od iných žien.

 

img

Judy Huth


Huth vyhlásila, že Cosbyho stretla spolu s kamarátkou v parku v San Marine, kde v roku 1975 nakrúcal film, na ktorom spolupracoval aj Sidney Poitier. Cosby údajne trval na tom, aby sa vrátili o niekoľko dní neskôr. Zobral ich do domu zakladateľa magazínu Playboy Hugha Hefnera.

Tam herec ponúkol tínedžerke alkohol a zobral ju do spálne, kde ju sexuálne obťažoval. Jeho advokát vyhlásil, že príbeh je vymyslený a plný nezrovnalostí.

 

Prečítajte si tiežExmanželka musí zaplatiť Johnnymu Deppovi 15 miliónov dolárov za ohováranie

 

Predstaviteľ Cliffa Huxtabla zo seriálu Show Billa Cosbyho (1984 – 1992) sa nezúčastní na tomto civilnom súde. Právny zástupca povedal, že jeho klient oslepol v dôsledku glaukómu. K prípadu poskytol jedno video, no nebude viac vypovedať. Proces by mal trvať približne dva týždne.

 

img

 

Cosbyho v roku 2018 odsúdili za to, že nadrogoval a napadol zamestnankyňu Temple University Andreu Constand. Za mrežami strávil približne dva a pol roka. Vlani mu súd zrušil trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona