UEFA si posvietila na Pasienky, Slovan bude musieť opravovať

NETKY.SK • 1 August 2014, 09:18 • 2 min
UEFA si posvietila na Pasienky, Slovan bude musieť opravovať

BRATISLAVA - Na futbalový štadión Pasienky v Bratislave si vo štvrtok posvietila Európska futbalová federácia. Dôvodom je prípadná účasť Slovana v skupinovej fáze Ligy majstrov či Európskej ligy.

slovakia

left justify in out

Pre vyše päťdesiatročný vek stánku belasých funkcionári nášho majstra vždy tŕpnu, ako kontrola delegátov dopadne. Bude môcť hrať tím Františka Straku v prípade postupu cez Tiraspoľ v Bratislave, pýta sa denník Plus 1 deň v článku s názvom "Dostali zelenú alebo červenú?".

 

Funkcionári z UEFA prevetrali takmer každý centimeter domovského štadióna Slovana. Kontrola trvala skoro celý deň. A výsledok? "Delegáti nám dali zoznam vecí, ktoré musíme v prípade postupu cez Tiraspoľ upraviť, aby sme mohli hrať na Pasienkoch zápasy. Tento štadión je síce starý, ale spĺňa základné normy a bude sa tu môcť hrať," povedal generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar.

 

Slovanisti sa budú musieť popasovať najmä s mediálnou časťou. S prácami a úpravami by sa malo začať hneď, ako bude jasné, že strakovci cez Tiraspoľ postúpili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies