Televízna cukrárka Monika Sisková prichádza so svojou knižnou novinkou!

NETKY.SK • 19 November 2020, 12:17 • 2 min
Televízna cukrárka Monika Sisková prichádza so svojou knižnou novinkou!

Život je plný príležitostí, kedy môžete ukázať druhým, že Vám na nich záleží. Častokrát sú to špeciálne dni alebo momenty, kedy chcete niekoho blízkeho prekvapiť, poblahoželať mu k sviatku alebo ho len tak bez akéhokoľvek dôvodu rozmaznávať. Sú to krásne chvíle plné nezabudnuteľného zážitku a vzájomnej blízkosti. Je pre mňa veľkou cťou a potešením, že sa svojou prácou môžem na týchto šťastných chvíľach podieľať.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

img

 

 

Slávnostné torty pod značkou Monikinetorty vám robia radosť už od roku 2006, kedy som sa rozhodla nadobudnuté cukrárske vedomosti, skúsenosti a najmä vrodenú kreativitu zúročiť vo vlastnej firme. Motívom a hnacím motorom bola vždy túžba vkladať svoj talent do výrobkov, ktoré prinášajú klientom krásne chvíle. Preto torty vždy navrhujem pre každého klienta osobitne. Každá z nich je originál a mojou snahou je, aby čo najlepšie vystihovala svojho adresáta, či už si ju objedná presne podľa svojich predstáv, alebo má byť prekvapením.

 

Keď nastane ten slávnostný očakávaný deň „D“ a obdarovaný žasne nad sladkou nádherou, som šťastná spolu s ním.  Vnímam to ako vrchol celej mojej námahy a odmenou za milión drobných detailov a prekážok sú pocity eufórie a nadšenia, keď cítim, že moja práca má zmysel, pretože robí ľuďom radosť a sprevádza ich najkrajšími chvíľami života.

 

 

Popri príprave dezertov a toriet vypĺňa môj "cukrárenský život" pečenie zákuskov každého druhu pre klientov našej cukrárne. Zameriavam sa na obľúbené klasické zákusky. Rovnako ako pri pečení zákuskov, tak aj  pri pečení toriet je mojou hlavnou zásadou kvalita a tradícia, no napriek tomu Monikine torty dokážu často prekvapiť niečím novým a nevšedným.

 

 

 

img

 

 

 

O tom, že sa moje zákusky tešia veľkej obľube, svedčí dlhoročná spolupráca s médiami. O svoje recepty sa už roky delím s diváčkami Dámskeho klubu na RTVS, sladký svet cukrárstva som priniesla aj do Telerána na TV Markíza, spolupracovala som s rôznymi časopismi. A práve spolupráca s médiami ma priviedla k myšlienke vydať knižku receptov, keďže sa začali množiť dotazy na moju vlastnú kuchársku knihu.

Dnes na ňu dozrel čas a tak môžete čoskoro držať v rukách prvú cukrársku knihu z dielne Monikinetorty.

 

 

Mojím cieľom nebolo priniesť prevratné a prekvapivé trendové recepty, ale zamerala som sa na to, čo odo mňa moji priaznivci najčastejšie pýtajú – presné a overené postupy známych receptov, ktoré fungujú, vždy vyjdú a ktoré sú bežné v ponuke mojej cukrárne. Na poctivú cukrárinu, plnú sladkých vôní a lahodných chutí, kde výsledkom je klasický zákusok fantastickej chuti, dokonalého tvaru a vzhľadu.

 

Recepty dopĺňam praktickými tipmi, ktoré vám pomôžu zdolať nástrahy pri pečení, krájaní alebo aj servírovaní vášho obľúbeného zákuska, či koláča.

Prajem vám radostné chvíle pri vlastnoručne vyrobených dobrotách z knihy Pečieme s Monikou.

 

 

 

Zdroj informácie: Monika Sisková 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona