Tyrone Spong predvedie svoj boxerský debut v Nemecku

NETKY.SK • 1 Marec 2015, 10:00 • 2 min
Tyrone Spong predvedie svoj boxerský debut v Nemecku

BERLÍN - Posledná udalosť, kde sa dalo vidieť Tyrona Sponga v akcii bolo finále poloťažkej váhy GLORY 15 proti Gokhamovi Sakimu v Istanbule. V tomto zápase Tyrone utrpel ťažkú zlomeninu nohy.

slovakia

left justify in out

Spong už v minulosti rozmýšľal nad kariérou profi boxera. Jeho boxerský debut je naplánovaný na 6.3.2015 v nemeckom Berlíne. Podľa doposiaľ známych údajov by mal boxovať v ťažkej váhe . Súpera nemá stále potvrdeného , no hovorí sa o Ozcanovi Cetinkayaovi alebo Alexandrovi Ustinovi.

 

Tyrone dosiahol status 6 výhier 1 prehru v GLORY a vyhral  GLORY 9 New York, turnaj  v júni 2013. Spong v tom čase už zabrdol aj do MMA a v organizácii WSOF proti Angelovi Deandovi, kde úspešne vyhral. Na udalosti GLORY 11  knockoutoval Nathana Corbetta a v semifinále vyhral nad Saulom Cavalarim na GLORY 15. Toto boli jeho hlavné  úspechy pred ťažkým zranením. Ako dopadne jeho boxerský debut po zranení uvidíme čoskoro.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies