Poľovnícke oblečenie musí byť praktické a funkčné

NETKY.SK • 26 Január 2023, 08:55 • 2 min
Poľovnícke oblečenie musí byť praktické a funkčné

Kvalitné poľovnícke oblečenie je nevyhnutné pre každého, kto sa chce stať úspešným poľovníkom alebo sa už v tejto komunite nejaký čas pohybuje. Ak ste poľovník, viete, aké dôležité je mať kvalitné oblečenie a výbavu. Nosenie správneho oblečenia môže znamenať rozdiel medzi úspešnou sezónou a neúspešnou

slovakia

left justify in out

Kvalitné poľovnícke oblečenie môže byť finančne náročné zadovážiť si, takže je dôležité, aby ste vybrali správny druh pre svoje potreby a presvedčili sa, že vydrží niekoľko poľovníckych sezón.

 

Na materiáloch záleží

Pokiaľ ide o správne poľovnícke oblečenie, je veľa vecí, ktoré treba zvážiť. Prvá vec, ktorú by ste mali vziať do úvahy, je materiál, z ktorého je vyrobené. Väčšina poľovníckych oblekov je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ako je nylon, bavlna alebo polyester. Ak chcete, aby bola vaša odevná súprava odolná voči vode a vetru, odporúča sa, aby ste si vybrali oblek vyrobený z nylonu alebo polyesteru.

 

Okrem materiálu by ste mali tiež skontrolovať, aké funkcie má váš poľovnícky odev. Pri nemeckej značke Merkel Gear si môžete byť istí ako kvalitou, tak aj funkčnosťou. Toto oblečenie je vhodné aj do náročných prírodných podmienok. Zároveň dbajte na to, aby oblečenie pri pohybe nevydávalo hlasné zvuky, ktoré by zver upozornili na vašu prítomnosť.

 

Správne farby a podpora ohrozeného druhu

Bez kvalitného poľovníckeho oblečenia je veľmi ťažké dosiahnuť úspech pri love či pozorovaní zvierat. Je to preto, že oblečenie vám umožňuje zostať čo najviac neviditeľným. Je vyrobené z farieb, ktoré sú takmer neviditeľné pre zvieratá, pretože splyniete s lesným prostredím - prevláda hnedá, odtiene zelenej a typický maskáčový vzor.

 

Okrem toho, že vám maskované poľovnícke oblečenie umožňuje zostať neviditeľným, zostanete vďaka nemu tiež v teple a suchu. Poľovnícke oblečenie je vyrobené z materiálov, ktoré sú odolné voči vode a neprepúšťajú veľa vzduchu. Poskytne aj potrebnú fyzickú ochranu. Nezabúdajte ale ani na kvalitnú zimnú čiapku, šál a rukavice!

 

Ak by ste ako poľovník chceli nákupom svojho oblečenia, doplnkov alebo výbavy podporiť návrat Hlucháňa hôrneho do prírody, ktorý je na Slovensku ohrozeným druhom, prezrite si ponuku profesionálnej značky Tetrao a podieľajte sa aj vy na zvýšení populácie tohto ohrozeného druhu.

 

Kvalita sortimentu značky Tetrao je neoddeliteľnou súčasťou jej firemného zámeru. V ponuke je široká škála produktov vyrobených z kvalitných materiálov s dôrazom na trvanlivosť, pohodlie a vzhľad. Oblečenie aj doplnky sú navrhnuté tak, aby vyzerali skvele a pritom boli pohodlné. Dizajnované sú s ohľadom na praktickosť a životnosť, takže sú najlepším kompromisom medzi pohodlím a štýlom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies