Štyri moderátorky STV budú pravidelne piknikovať

NETKY.SK • 18 August 2010, 07:35 • 2 min
Štyri moderátorky STV budú pravidelne piknikovať

Štyri moderátorky STV budú pravidelne piknikovať

slovakia

left justify in out

Štyri moderátorky Slovenskej televízie (STV) budú od 23. augusta pravidelne piknikovať. Počas dnešnej netradičnej tlačovej besedy na bratislavskej Kolibe to v rámci predstavenia relácie Piknik Klub potvrdil programový riaditeľ STV Roman Lipták.
Zároveň dodal, že relácia vznikla z impulzu divákov a ponúkne všetko, čo takýto magazín musí mať. "Budú tam dobré rady, typy, je to magazín, ktorý v podvečernom čase poskytne širokú informačnú službu divákovi," spresnil Lipták.
"Ponúkneme takú všehochuť. Nechceli by sme, aby to bolo príliš náučné, skôr by to malo byť náučno-zábavné, také odľahčené," vysvetlila jedna z moderátoriek Katarína Brychtová, ktorej kolegyňou v relácii bude Bibiana Ondrejková. Druhú moderátorskú dvojicu budú tvoriť Andrea Vadkerti a Karin Majtánová.  
Podľa Liptáka je cieľom magazínu osloviť širší okruh divákov. "Poskytneme ľuďom, ktorí práve prišli zo zamestnania možnosť komunikovať a zúčastniť sa na takejto kontaktnej živej relácii," dodal.
Brychtová doplnila, že v nepriaznivom počasí môžu prostredníctvom relácie piknikovať aj v štúdiu. "To je výhoda. Aj keď bude pršať, aj keď bude zlé počasie, stále môžeme piknikovať, stále môžeme mať dobrú náladu, stále jesť dobré veci a môžeme inšpirovať ľudí k tomu, aby nejako zmysluplne trávili čas, aby oddychovali, aby sa zabávali," uzavrela moderátorka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies