Tvrdá prehra ho nezlomila: Valašské tornádo sa chystá na reparát!

NETKY.SK • 1 Júl 2023, 20:00 • 2 min
Tvrdá prehra ho nezlomila: Valašské tornádo sa chystá na reparát!

Český MMA bojovník Adam Jakubík si v poslednom zápase na RFA 11 pripísal prvú kariérnu porážku medzi profesionálmi. Nenadviazal tak na dva veľmi kvalitné výkony v EUROGOLD pyramíde na RFA 9, keď porazil Martina Horínka a trápil bývalého UFC bojovníka Ronysa Torresa.

slovakia

left justify in out

Teraz čaká „Valašské tornádo“ reparát a do tretice na slovenskej pôde. Na turnaji RFA 12 v Považskej Bystrici sa okrem neho predstavia aj Marek Kvasnica či Erkan Murat. Galavečer sa uskutoční už 9. septembra a jeho najväčšími hviezdami budú domáci protagonisti Milan Ďatelinka a Sebastián Fapšo. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Na Slovensku sa mu evidentne páči
Adam Jakubík sa v rámci organizácie RFA predstavil už v štyroch zápasoch a vo všetkých prípadoch to bolo na slovenskej pôde. Najskôr si vybojoval profesionálnu zmluvu na bratislavskom turnaji Warm-Up a svoju prvú veľkú šancu dostal v Prievidzi na RFA 9. Jeho mentorkou v rámci EUROGOLD pyramídy bola speváčka Tina, s ktorou je naďalej v kontakte.

 

Na RFA 9 ukončil Martina Horínka pákou na nohu, no rovnakou technikou sám prehral v semifinále s Ronysom Torresom. Dva mesiace nato sa opäť vrátil na Slovensko, keď v Bratislave na RFA 11 vyzval Michala Dubu. Naňho už ale Jakubík nestačil predovšetkým vo wrestlingu a v 2. kole sa nechal uškrtiť. Jakubíka tentokrát čaká ďalší duel na RFA 12, na ktorom urobí všetko pre to, aby upravil svoje skóre medzi profesionálmi na 2-1.

Kvasnica po dlhej dobe opäť v akcii
Do boja sa po vyše roku vracia aj slovenský bojovník Marek Kvasnica, pre ktorého je Považská Bystrica v podstate domácou pôdou. Reprezentant trenčianskeho Laugaricio Combat Club na RFA 3 v Ostrave nestačil na talentovaného Adama Herajna a podľahol mu na body. Aktuálne je jeho skóre vyrovnané 2-2 a na RFA 12 súrne potrebuje vrátiť sa na víťaznú vlnu.

 

Ďalším predstaveným bojovníkom na RFA 12 je reprezentant Severného Macedónska Erkan Murkat. Ten sa v rámci organizácie už fanúšikom predstavil raz, keď na RFA Ring Tour v Trnave zdolal Tomáša Drábika. Bude rovnako úspešný aj v neďalekej Považskej Bystrici? Odpoveď spoznáme 9. septembra. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies