Tvorcovia seriálu Sherlock sa predstavia na Comic-Cone

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 07:56 • 2 min
Tvorcovia seriálu Sherlock sa predstavia na Comic-Cone

LOS ANGELES - Tvorcovia kriminálneho seriálu Sherlock (2010) sa predstavia na známom komiksovom festivale Comic-Con, ktorý sa bude konať od 8. do 12. júla v kalifornskom San Diegu. Scenárista Steven Moffat a producentka a výkonná producentka Sue Vertue prídu na verejnú besedu, na ktorej priblížia novinky zo sveta obľúbeného titulu.

slovakia

left justify in out

Pripojiť sa k nim má aj predstaviteľ detektíva Lestradea Rupert Graves. Moffat, ktorý je zároveň jedným z tvorcov kultového sci-fi seriálu Doctor Who (2005), príde aj na besedu venovanú tejto televíznej sérii.


Seriál Sherlock, ktorého tvorcom je okrem Moffata aj Mark Gatiss, preniesol hrdinu kníh Sira Arthura Conana Doyla, detektíva Sherlocka Holmesa, z prelomu 19. a 20. storočia do súčasnosti. Tretiu sériu vysielala televízia BBC po dvoch rokoch čakania v januári minulého roka. Dátum premiéry štvrtej série zatiaľ nie je známy, na televízne obrazovky by sa však mohla dostať v roku 2016. Predtým ale BBC ponúkne špeciál, ktorý sa bude odohrávať v 19. storočí. Nakrúcanie dlho spomaľovala predovšetkým pracovná zaneprázdnenosť oboch predstaviteľov hlavných úloh, Benedicta Cumberbatcha (Sherlock) a Martina Freemana (Watson). Vlani seriál získal sedem cien Primetime Emmy vrátane trofejí pre Cumberbatcha a Freemana a taktiež Stevena Moffata v kategórii Najlepší scenár miniseriálu, televízneho filmu alebo dramatického špeciálu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies