Tvorcovia Hogwarts Legacy čoskoro sprístupnia všetkým hráčom obsah, ktorý bol do teraz exkluzívny iba pre PlayStation

NETKY.SK • 29 Január 2024, 20:08 • 2 min
Tvorcovia Hogwarts Legacy čoskoro sprístupnia všetkým hráčom obsah, ktorý bol  do teraz exkluzívny iba pre PlayStation

Hráči hry Hogwarts Legacy na iných platformách ako PlayStation čoskoro získajú prístup k exkluzívnemu obsahu pre Sony, oznámili spoločnosti Warner Bros. Games a Avalanche Software.

slovakia

left justify in out

Novinky o budúcnosti videohry Harry Potter boli odhalené v príspevku na X (predtým Twitter), ktorý sľubuje, že fanúšikovia budú mať k dispozícii viac mágie na hranie, pretože sa pripravuje na oslavu ročného výročia uvedenia na trh. Zatiaľ nie je jasné, kedy presne bude obsah dostupný na platformách ako PC, Nintendo Switch, Xbox One a Xbox Series X | S, ale vyzerá to, že sa objavia niekedy v lete.

 

Súčasný exkluzívny obsah pre PlayStation zahŕňa quest Haunted Hogsmeade, po splnení ktorého získate prístup do obchodu v Rokville a kozmetickú sadu Shopkeeper. Hoci nie je jasné, kedy sa tento obsah dostane k novým divákom, príspevok s oznámením tiež sľubuje odhalenie ďalších aktualizácií Hogwarts Legacy, ktoré pridajú nové „funkcie pre hru“. V súčasnej dobe nie je jasné, aké nové funkcie to budú.

"Vzhľadom na to, že sa blíži ročné výročie vydania hry Hogwarts Legacy, chceli sme našej komunite oznámiť, že obsah Hogwarts Legacy exkluzívny pre PlayStation bude neskôr v lete k dispozícii aj na ďalších platformách, spolu s ďalšími aktualizáciami a funkciami pre hru," píše sa v príspevku. "Zostaňte naladení v nadchádzajúcich mesiacoch, kedy sa dozviete ďalšie podrobnosti o tom, čo sa tento rok v Hogwarts Legacy objaví," stojí tiež v príspevku.

 

Hra Hogwarts Legacy prelomila dlhoročný trend, keď v minulom roku prekonala Call of Duty: Modern Warfare 3. Podľa spoločnosti Warner Bros Interactive Entertainment sa v roku 2023 podarilo predať neuveriteľných 22 miliónov kusov tejto kúzelníckej spin-off hry. S takými slušnými číslami by nemalo byť prekvapením, že tím už hľadí do budúcnosti a naznačuje, že časom prídu ďalšie projekty zasadené do tohto univerza.

 

Hra Hogwarts Legacy bola uvedená na trh 10. februára 2023. Mnohé recenzie na hru nevrhajú príliš dobré svetlo, vrátane tej z amerického portálu IGN, kde napísali: "Hru určite ťažia technické problémy, nevýrazný hlavný príbeh a slabá rozmanitosť nepriateľov, ale ani to nedokázalo zlomiť jej kúzlo." Hra však aj napriek tomu získala mnoho ocenení vrátane ocenenia najlepšej hry za rok 2023.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Warner Bros. Games, Avalanche Software, Games Rant, Foto: PlayStation
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies