Turistická trasa v Prielome Dunajca je opäť otvorená

NETKY.SK • 11 Júl 2023, 11:45 • 2 min
Turistická trasa v Prielome Dunajca je opäť otvorená

SPIŠSKÁ STARÁ VES - Turistická trasa v Prielome Dunajca je opäť otvorená. Informuje o tom Správa Pieninského národného parku (PIENAP) so sídlom v Spišskej Starej Vsi na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Zároveň upozorňuje, že rekonštrukčné práce naďalej prebiehajú. Potrvajú do konca augusta. "Ospravedlňujeme sa za obmedzenia. Veríme, že po ukončených prácach bude zážitok z národného parku o to pohodlnejší. Preto v záujme bezproblémového priebehu prác prosíme o ohľaduplnosť a trpezlivosť, o dodržiavanie návštevného poriadku národného parku a o dodržiavanie pravidiel slušného správania," uvádza. Pripomína, že turistická trasa v Prielome Dunajca je prístupná pre peších turistov a cyklistov. Pre návštevníkov na kolobežkách a kolieskových korčuliach z dôvodu bezpečnosti trasa nie je určená.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB Pieninský národný park
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies