Trump poprel vplyv Ruska na svoju volebnú kampaň: Celý príbeh si vymysleli demokrati

NETKY.SK • 20 Marec 2017, 13:09 • 2 min
Trump poprel vplyv Ruska na svoju volebnú kampaň: Celý príbeh si vymysleli demokrati

WASHINGTON - Obvinenia spájajúce Trumpovu administratívu s ruským vplyvom nie sú ničím iným ako komplotom opozičnej strany, napísal dnes na Twitteri americký prezident Donald Trump.

slovakia

left justify in out

"Demokrati si tento ruský príbeh vymysleli a rozširujú ho, aby odpútali pozornosť od toho, že viedli hroznú (predvolebnú) kampaň," napísal Trump, čím reagoval na obvinenia, že ruskí predstavitelia pred vlaňajšími prezidentskými voľbami nenáležitým spôsobom zasahovali do jeho predvolebnej kampane.

 

"James Clapper a iní vyhlásili, že neexistujú nijaké dôkazy na to, že sa prezident Spojených štátov spolčil s Ruskom. Tento príbeh je z kategórie FALOŠNÝCH SPRÁV a všetci to vedia!" napísal na Twitteri Trump s odkazom na nedeľný rozhovor, ktorý spravodajskej televízii BBC poskytol bývalý šéf amerických tajných služieb James Clapper. Ten pre BBC totiž povedal, že nevie o nijakých dôkazoch, ktoré by Trumpa alebo niekoho z jeho tímu spájali s Ruskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies