Jamu na ceste nikto neopravil, miestni do nej zasadili krík

NETKY.SK • 17 Február 2021, 12:21 • 2 min
Jamu na ceste nikto neopravil, miestni do nej zasadili krík

Jama na ceste poškodila niekoľko aút, no mestská rada na to dlhú dobu nezareagovala.

slovakia

left justify in out

 

Obyvatelia melbournského predmestia Diamond Creek vymysleli skvelý spôsob, ako prinútiť miesnte úrady, aby v tejto oblasti opravili výmoľ. Ten poškodil niekoľko aút. Keďže to úrady neriešili, obyvatelia to vzali do vlastných rúk a do diery v ceste zasadili menší krík. Miestni uvádzajú, že výmoľ sa nachádza pri železničnej trati v Diamond Creek.

 


Ďalší obyvatlia tvrdili, že výmoľ nahlásili rôznym orgánom, bohužiaľ, nikomu sa do rekonštrukcie cesty jednoducho nechcelo. Fotografia stromu v strede cesty sa vďaka internetu stala virálna, no celému problému to aj napriek tomu nepomohlo. Radnica poukazovala na to, že časť cesty patrí majiteľom metra, tí prstom ukazovali na prevádzkovateľov ciest. 

 

So situáciou bolo oboznámené aj Ministerstvo dopravy v Austrálii, no odpovede sa miesty doposiaľ nedočkali. Tak či onak, krízu s výmoľom vyriešili parádne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies