Tropická búrka Ingrid priniesla na pobrežie Mexika silné zrážky

NETKY.SK • 14 September 2013, 06:50 • 2 min
Tropická búrka Ingrid priniesla na pobrežie Mexika silné zrážky

VERACRUZ - Tropická búrka Ingrid, ktorá sa sformovala nad Mexickým zálivom, priniesla na pobrežie Mexika silné zrážky. Informovala o tom v piatok agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Úrady evakuovali stovky ľudí z nízko položených oblastí vo východomexickom štáte Veracruz, kde sa rozvodnili tri veľké rieky, alebo miestami dosiahli stav, že sa už vylievali z brehov. Pri meste Misantla sa zrútil most, čo znemožnilo spojenie s hlavným mestom štátu Veracruz. V pondelok v tomto mexickom štáte zahynulo 13 ľudí pri zosuve pôdy, ktorý spôsobili dažde vyvolané tropickou nížou Fernand. Vietor tropickej búrky Ingrid si v ranných hodinách udržiaval rýchlosť takmer 75 kilometrov za hodinu, búrka sa nachádzala 65 kilometrov severovýchodne od Veracruzu. Úrady vydali výstrahu pre časť pobrežia od prístavu Coatzacoalcos po bariéru Cabo Rojo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies