Trnavu čaká mimoriadne dôležitý duel proti Dunajskej Strede, predzápasový tréning bude otvorený aj pre verejnosť!

NETKY.SK • 3 Máj 2018, 16:41 • 2 min
Trnavu čaká mimoriadne dôležitý duel proti Dunajskej Strede, predzápasový tréning bude otvorený aj pre verejnosť!

TRNAVA - Na Slovensku nie až tak vídaná vec. Predzápasový tréning Spartaka Trnava, ktorý bude v piatok od 16.00, sprístupní klub širokej verejnosti.

slovakia

left justify in out

Už deň pred duelom Spartaka s Dunajskou Stredou to bude na Štadióne Antona Malatinského - City Arena poriadne žiť. Vedenie klubu spolu s trénerom sa dohodli, že popoludňajší predzápasový tréning sprístupnia fanúšikom. Ten sa začne o 16.00 a potrvá približne hodinu. Je to nielen poďakovanie sa fanúšikom za úžasnú podporu v poslednom dueli Fortuna ligy na bratislavskom Slovane, ale aj možnosť byť takto spolu pred dôležitým sobotným zápasom.

 

"Ide o peknú vec. V Nemecku je otvorený každý tréning. Vždy sa naň chodí pozerať množstvo fanúšikov. Normálne v piatok nepracujeme na taktických veciach, takže záujem ma teší. Keď ľudia vytvoria atmosféru, bude to lepšie ako počas bežnej tréningovej jednotky, " povedal kouč andelov Nestor El Maestro.

 

Pre tých, ktorí prídu hráčov podporiť, bude od 15.30 otvorená západná tribúna, konkrétne vchod B. Ten, kto nebude môcť prísť, si môže tréning naživo pozrieť na youtube kanáli Spartak TV. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies