Trnavčania pôjdu na bicykloch do Smoleníc

NETKY.SK • 29 August 2016, 15:38 • 2 min
Trnavčania pôjdu na bicykloch do Smoleníc

TRNAVA - Trnavčanov čaká ďalší spoločný výlet na bicykloch. Mesto Trnava pripravilo na sobotu 3. septembra cyklojazdu do Smoleníc. Štart bude o 9:45 pred Divadlom Jána Palárika v Trnave, trasa povedie cez Suchú nad Parnou a Horné Orešany až do Smoleníc. V cieli pod Smolenickým zámkom bude pre cyklistov zabezpečené občerstvenie aj hudobný program.

slovakia

left justify in out

Záujemcovia o účasť sa môžu prihlásiť do konca augusta prostredníctvom formulára na internetovej stránke trnava.sk. Z dôvodu bezpečnosti je počet účastníkov obmedzený na dvesto cyklistov. Sprevádzať ich bude vozidlo polície, k dispozícii bude aj zdravotná služba a servisné vozidlo. Nevyhnutnou podmienkou účasti je cyklistická prilba, bicykel v dobrom technickom stave a vek nad 15 rokov. Tradícia hromadných cyklistických výletov Trnavčanov sa začala pred tromi rokmi práve v Smoleniciach, nasledovali ďalšie výlety do Jaslovských Bohuníc a Dolnej Krupej.


Spoločné bicyklovanie čaká 1. septembra aj obyvateľov obcí z Mikroregiónu nad Holeškou v okrese Piešťany. Tí absolvujú trať cez svoje dediny dlhú viac ako 42 kilometrov, štart je o 9:30 v Dolnom Lopašove. Na 10. ročníku tejto cyklojazdy organizátori čakajú až okolo štyristo účastníkov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies