Třinec sa dohodol s Kopeckým na ukončení zmluvy

NETKY.SK • 17 Október 2016, 15:20 • 2 min
Třinec sa dohodol s Kopeckým na ukončení zmluvy

TŘINEC - Český hokejový klub HC Oceláři Třinec sa so skúseným slovenským útočníkom Tomášom Kopeckým dohodol na predčasnom ukončení zmluvy.

slovakia

left justify in out

"Tomášovi ďakujeme za konštruktívny prístup, za sezónu, ktorú u nás odohral, a prajeme mu veľa zdaru v ďalšej kariére," citoval isport.cz obchodného riaditeľa klubu Mareka Chmiela.

Tridsaťštyriročný dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára Kopecký prišiel do Třinca počas minulého ročníka. V základnej časti odohral 38 zápasov so ziskom 18 bodov (9+9) a päť duelov v play-off (1+1). Mal platný kontrakt až do roku 2019. "Rokovania boli korektné. Obe strany zľavili zo svojich pôvodných predstáv a výsledkom je pre všetkých prijateľný kompromis," doplnil Chmiel. Kým s Kopeckým sa klub dokázal dohodnúť na predčasnom ukončení spolupráce, snaha o rozviazanie dlhodobej zmluvy s obrancom Rostislavom Kleslom (až do roku 2020) podľa všetkého smeruje na civilný súd.

 

Kopecký po štyroch rokoch opäť v Trenčíne

 

Bezprostredne po ukončení spolupráce s Třincom sa skúsený slovenský útočník Tomáš Kopecký dohodol na spolupráci s Duklou Trenčín. "Ide iba o krátkodobý kontrakt. Za Duklu by som mal odohrať len päť zápasov do novembrovej prestávky a potom by som chcel ísť do zahraničia. Uvidíme, aké ponuky prídu, potom sa rozhodnem, čo ďalej," povedal T. Kopecký podľa cas.sk. Naposledy hral za Duklu v úvode sezóny 2012/2013. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies