Tri vlaky z Bratislavy do Viedne čaká obmedzenie

NETKY.SK • 21 August 2014, 10:56 • 2 min
Tri vlaky z Bratislavy do Viedne čaká obmedzenie

BRATISLAVA - Troch vlakov smerujúcich z Bratislavy do Viedne a tiež v opačnom smere sa budú od 24. augusta do 14. novembra týkať dopravné obmedzenia.

slovakia

left justify in out

Pôjde o vlaky na trase Bratislava Petržalka - Gattendorf - Bruck/Leitha - Wien Hauptbahnhof. Agentúru SITA informovala Zuzana Červená z Odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK). Osobná doprava bude obmedzená medzi stanicami Wien Hauptbahnhof a Wien Meidling, preto budú tri vlaky z Bratislavy a do Bratislavy končiť a začínať v stanici Wien Hauptbahnhof. Dôvodom obmedzenia sú stavebné práce.

 

Obmedzenie sa dotkne v smere z Viedne do Bratislavy vlaku REX 7619 s odchodom z Viedne o 11:00 a s príchodom do Bratislavy - Petržalky o 11:59. Druhý je REX 7621 s odchodom z Wien Hauptbahnhof o 12:00 a príchodom do Bratislavy o 12:59. Obmedzenie sa dotkne tiež vlaku v smere z Bratislavy do Viedne, ide o vlak REX 7610, odchod z bratislavskej Petržalky o 9:30, príchod do stanice Wien Hauptbahnhof o 11:28. 

 

ZSSK odporúča cestujúcim, aby si spojenia vzhľadom na viaceré súčasné stavebné úpravy na rakúskom území preverili vo vyhľadávači vlakových spojení ÖBB na stránke www.oebb.at. Pozrieť si to môžu tiež v prehľade výluk na stránke ÖBB, "Aktuelle Streckeninformation“.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies