FOTO Trénera Jürgena Kloppa čakalo v Dortmunde takéto oznámenie

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 20:16 • 2 min
FOTO Trénera Jürgena Kloppa čakalo v Dortmunde takéto oznámenie

DORTMUND – Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp sa dnes vráti do známeho prostredia, keďže si jeho zverenci zmerajú sily s hráčmi Borussie Dortmund vo štvrťfinálovom zápase Európskej ligy. Práve tento nemecký tím viedol pred odchodom do Anglicka.

slovakia

left justify in out

Excentrický tréner strávil sedem neuveriteľne úspešných rokov v Dortmunde, kde ho na včerajšej predzápasovej konferencii vrelo privítali.

Keďže si Klopp za tie roky zvykol na domácu šatňu, personál Borussie Dortmund pre neho umiestnil špeciálnu tabuľu, ktorá mu ukazovala smer do šatne pre hostí.

 



Samozrejme všetko bolo myslené vysoko pozitívne a personál Dortmundu k oznamu "Šatňa pre Jürgena Kloppa"pripojil aj smajlíka.

Na súčasného trénera Liverpoolu bude dnes večer na Westfálskom štadióne zrejme čakať aj búrlivé privítanie od domácich fanúšikov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies