Dua Lipa zverejnila VIDEOklip k piesni Swan Song

NETKY.SK • 26 Január 2019, 11:03 • 2 min
Dua Lipa zverejnila VIDEOklip k piesni Swan Song

BRATISLAVA - Anglická speváčka Dua Lipa zverejnila singel Swan Song zo soundtracku akčnej sci-fi snímky Alita: Bojový Anjel.

slovakia

left justify in out

Ku skladbe zároveň predstavila aj videoklip. Ten sa odohráva v rovnakom futuristickom prostredí ako snímka, ktorú si slovenskí diváci a diváčky budú môcť pozrieť v kinách od 14. februára. Okrem 23-ročnej rodáčky z Londýna v klipe tiež vidno aj titulnú hrdinku filmu, ktorá sa pre interpretku stane vzorom.

O réžiu videa sa postarala Floria Sigismondi, ktorá klip s filmom prepojila úmyselne. "Zatiaľ čo vo filme je Alita doslovne na ceste za objavením toho, kým je, jej príbeh slúži ako naozaj mocná alegória pre každé dievča, čo zatiaľ nepozná svoju silu. Chcela som sa pohrať s rovnako hlbokou myšlienkou, a tak som Duu vsadila do aspektu Alitinho sveta a dovolila Alite, aby slúžila ako náhradníčka, ktorá ju vedie na jej ceste za objavením toho, že je silnejšia, ako si kedy dokázala predstaviť," vysvetlila Sigismondi.

 


Dua Lipa začala s hudobnou kariérou už ako 14-ročná, keď na službe YouTube zverejňovala coververzie hitov iných speváčok. Jej prvým vlastným singlom bola skladba New Love, ktorú uviedla v auguste 2015. Preslávila sa však najmä skladbou Be The One, ktorú ponúkla v októbri toho istého roka. Na konte má štúdiovku Dua Lipa (2017) a tri EP. Zo spomínaného debutového albumu pochádza singel New Rules, s ktorým sa jej podarilo dobyť UK Chart.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies