Tréner Weiss vyradil Stocha z kádra na zápas s Rakúskom

NETKY.SK • 9 August 2011, 10:40 • 2 min
Tréner Weiss vyradil Stocha z kádra na zápas s Rakúskom

Tréner Weiss vyradil Stocha z kádra na zápas s Rakúskom

slovakia

left justify in out

img

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss vyradil z kádra na stredajší prípravný zápas s Rakúskom (20.30 h v Klagenfurte) ofenzívneho stredopoliara Miroslava Stocha. Dôvodom je skutočnosť, že legionár Fenerbahce Istanbul prišiel o vodičský preukaz po tom, čo ho v nedeľu v ranných hodinách na jeho žltom Ferrari v uliciach Nitry zastavila policajná hliadka a ukázalo sa, že Stoch jazdil pod vplyvom alkoholu.
      "Miňo je výborný hráč, ale musí si uvedomiť svoju zodpovednosť. Bola to z jeho strany nerozvážnosť a ja som musel reagovať zdvihnutím varovného prsta. Na duel s Rakúskom preto nebude k dispozícii," povedal Weiss podľa riaditeľa oddelenia komunikácie a PR SFZ Juraja Čurného na margo skratu svojho zverenca, ktorý pri dychovej skúške nafúkal 1,17 promile. Na jeho miesto nepovolal žiadneho náhradníka, nominácia SR sa tak zúžila na 18 hráčov, z toho dvoch brankárov.

      AKTUALIZOVANÁ nominácia SR na prípravný zápas v Rakúsku (10. august, Klagenfurt, 20.30 h):
      brankári: Marián Kello (Heart of Midlothian), Ján Mucha (FC Everton)
      obrancovia: Peter Pekarík (VfL Wolfsburg), Tomáš Hubočan (Zenit Petrohrad), Marek Čech (West Bromwich Albion), Ján Ďurica (Lokomotiv Moskva), Kornel Saláta (FK Rostov), Ľubomír Michalík (Carlisle United)
      stredopoliari: Karim Guédé (Slovan Bratislava), Marek Hamšík (SSC Neapol), Juraj Kucka (FC Janov), Vladimír Weiss ml. (Manchester City), Róbert Jež (Polonia Varšava), Igor Žofčák (Slovan Bratislava), Roman Procházka (Spartak Trnava)
      útočníci: Filip Hološko (Besiktas Istanbul), Erik Jendrišek (SC Freiburg), Filip Šebo (Slovan Bratislava)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies