Tréner Slovinska Katanec: Ak bol Messi najlepší, nebol to dobrý šampionát

NETKY.SK • 23 Júl 2014, 13:27 • 2 min
Tréner Slovinska Katanec: Ak bol Messi najlepší, nebol to dobrý šampionát

SPLIT - Tréner slovinskej futbalovej reprezentácie Srečko Katanec sa postavil do dlhočizného zástupu kritikov Zlatej lopty pre Lionela Messiho určenej najlepšiemu a najužitočnejšiemu hráčovi majstrovstiev sveta v Brazílii, ktoré pred desiatimi dňami vyvrcholili finálovým triumfom Nemecka nad Argentínou (1:0 po predĺžení). Kanonier FC Barcelona sa síce presadil štyrikrát v skupinovej fáze, ale vo vyraďovacej časti sa gólovo odmlčal.

slovakia

left justify in out

"Ak bol tento Messi najlepší hráč, tak to nemohol byť dobrý šampionát! Nemal za sebou najvydarenejšiu sezónu a hovorilo sa, že na Mundiale exploduje. Nič také sa však neudialo. Jednoducho to nefunguje ako nejaký gombík, ktorý stlačíte a prepnete sa do iného módu," vyjadril sa v rozhovore pre Slobodnu Dalmaciju 51-ročný bývalý reprezentant Juhoslávie aj Slovinska, ktorý je druhýkrát pri kormidle futbalovej reprezentácie svojej vlasti od januára 2013. Prvá anabáza sa datuje rokmi 1998 - 2002, počas ktorých Katanec priviedol Slovincov na ME 2000 aj MS 2002. Na svetovom šampionáte v Kórejskej republike a Japonsku pred dvanástimi rokmi si skočil do vlasov s vtedajším lídrom tímu Zlatkom Zahovičom, čo potom len urýchlilo jeho koniec vo funkcii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies