Tréner Ruska Sluckij po prehre s Walesom rezignoval

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 10:43 • 2 min
Tréner Ruska Sluckij po prehre s Walesom rezignoval

TOULOUSE - Leonid Sluckij už nie je trénerom futbalistov Ruska. Po pondelňajšej hladkej prehre s Walesom 0:3 v B-skupine EURO 2016 odstúpil zo svojej funkcie. Rusi získali na šampionáte iba bod a v tabuľke skončili na nepostupovej štvrtej priečke.

slovakia

left justify in out

"Po takomto turnaji potrebujete na tento post niekoho iného," odkázal Sluckij z Toulouse prostredníctvom médií. "Je ťažké o tom teraz hovoriť, ale boli sme slabí v každej oblasti. Preberám za to plnú zodpovednosť," dodal 45-ročný kouč. "Zbornú" prevzal iba v polovici minulého roka po Talianovi Fabiovi Capellovi a dostal sa s ňou na záverečný turnaj ME. Zmluva mu mala skončiť po šampionáte.

 

Rusi na EURO 2016 vo Francúzsku najskôr získali cenný bod po remíze s Anglickom 1:1, potom ale prišli prehry so Slovenskom (1:2) i Walesom (0:3).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies