Tréner Manchestru City dostal trojzápasový dištanc od UEFA

NETKY.SK • 28 Február 2014, 18:05 • 2 min
Tréner Manchestru City dostal trojzápasový dištanc od UEFA

NYON - Manuel Pellegrini nemôže vstúpiť na lavičku v odvete osemfinále Ligy majstrov v Barcelone.

slovakia

left justify in out

Tréner Manchestru City Manuel Pellegrini dostal od Európskej futbalovej únie (UEFA) za kritiku rozhodcov trest na tri zápasy v kontinentálnych pohároch. Šesťdesiatročný kouč nemôže byť na lavičke ani v odvete osemfinále Ligy majstrov proti FC Barcelona. Dištanc na tretí zápas je podmienečný, na prvé dva nepodmienečný.

 

O treste rozhodla disciplinárna komisia UEFA v piatok. City prehrali minulý týždeň s Barcelonou v prvom zápase 0:2 a Pellegrini po stretnutí spochybňoval nezaujatosť rozhodcu Jonasa Erikssona. "Povedal som mu, že môže byť spokojný, pretože rozhodol zápas. Rozhodca nebol nestranný a nemal súboj pod kontrolou," tvrdil 18. februára Pellegrini, ktorému sa nepáčilo predovšetkým rozhodnutie vylúčiť Martína Demichelisa a nariadiť pokutový kop za faul na hranici šestnástky na Lionela Messiho. Odveta je na programe 12. marca v Barcelone, kouč City ju bude sledovať len z tribúny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies