Mistrom Slovenskej republiky sa stal hokejista Michal Hlinka, šerpu mu odovzdal Jozef Oklamčák!

NETKY.SK • 15 Máj 2022, 18:00 • 2 min
Mistrom Slovenskej republiky sa stal hokejista Michal Hlinka, šerpu mu odovzdal Jozef Oklamčák!

Slovensko má nového Mistra! Najkrajším mužom našej krajiny sa stal 28-ročný Michal Hlinka. Šarmantnému hokejistovi odovzdal šerpu riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák, ktorý je majiteľom licencie pre Slovenskú republiku. Pozrite si exkluzívnu reportáž z ošerpovania nového Mistra, pri ktorom nechýbali fešáci z minulých rokov Marek Jastráb, Ján Haraslin a Ján Palko.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Oklamčák Production spolu s Lombardi Fashion House a fotografom Radoslavom Oreničom majú za sebou náročný výber. Tak ako každý rok vyberali  najkrajšieho muža krajiny.  

 

„Hľadali sme nový typ muža, ktorý by nás reprezentoval na medzinárodných súťažiach. Sledovali sme sociálne siete a spolu s fotografom Radom Oreničom a stylistom Jozefom Grondžákom sme vyberali adeptov. A tak padla voľba na Michala, ktorý je inteligentný, dobre pôsobiaci chalan z dobrej rodiny. Rozhodli sme, že Mistrom na tento rok bude Michal Hlinka. Spĺňa dôležitú požiadavku, ktorou je harmónia tela a duše,. Michala poznám asi 15 rokov. Poznal som sa aj s jeho otcom, ktorý bol jedným z našich najlepších hokejistov,“ vysvetľuje riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák. 

 

img

 

Michal Hlinka má 28 rokov a meria 188 centimetrov. Narodil sa v Trenčíne a vyrastal v hokejovej rodine, jeho otec aj starý otec hrali hokej.  Michal hral dva roky juniorskú súťaž v Kanade, ale celá jeho kariéra je spojená s materským klubom Dukla Trenčín. Michal reprezentoval Slovensko a na dva roky si odskočil do KHL Slovan. 

 

„Hokejovú kariéru som ukončil pred štyrmi mesiacmi zo zdravotných dôvodov. Dával som sa do poriadku a prišla takáto ponuka. Som veľmi rád a poctený, že sa mi otvárajú v živote nové dvere. Mister by mal byť osobnosť, mal by dobre vyzerať a mal by sa vedieť správať. Ja mám dobrú fyzickú kondíciu a povedali mi, že spĺňam všetky atribúty,“ prezradil Michal Hlinka. 

 

img

 

Šerpu novému Mistrovi odovzdal riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák. Podporiť nového Mistra prišla mama aj sestra. Na ošerpovaní nechýbal minuloročný Mister Marek Jastráb a Mistri Ján Haraslin a Ján Palko. Asistoval aj módny tvorca Jozef Grondžák z Lombardi Fashion House, ktorý Mistrov roky oblieka. 

 

„Mister by mal spĺňať viacero kritérií, nielen fyzickú krásu, ktorú všetci očakávajú, ale aj tú vnútornú. Mojou úlohou je tú vonkajšiu krásu ešte zdokonaliť oblečením. Na každú príležitosť musím Mistra obliecť, aby dokonale reprezentoval Slovensko. Takže podľa dresscodu ho oblečiem do obleku alebo športovo podľa udalostí, na ktorých sa musí ako Mister zúčastňovať,“ konštatuje  Jozef Grondžák.  

 

img

 

Nový Mister nemá v modelingu veľa skúseností. Nedávno si však vyskúšal predvádzanie na móle Bratislavských módnych dní aj pózovanie pred slovenským profesionálnym fotografom Radoslav Oreničom. 

 

„Michala sme mapovali takmer dva roky. Mister by mal byť predovšetkým osobnosť a spĺňať aj úlohu modela. Pri fotení je dobré, ak vie pózovať, tváriť sa a predať sám seba. Fotenie Mistra je pre mňa veľká zodpovednosť. Snažím sa zachytiť portrétovú fotografiu, módnu fotografiu a v neposlednom rade postavu, ktorá musí zodpovedať požadovaným kritériám,“ hovorí fotograf Radoslav Orenič. 

 

img

 

Minuloročným Mistrom bol Marek Jastráb, ktorý Slovensko reprezentoval na svetovej súťaži v Poľsku. Správny Mister musí mať charizmu, vypracovanú postavu a dobré znalosti jazykov. To všetko spĺňa aj nový Mister, ktorý bude reprezentovať Slovenskú republiku na svetovej prestížnej súťaži Mister Supranational. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona