Trenčianski hasiči zasahovali pri dopravnej nehode v obci Trenčianska Turná

NETKY.SK • 22 Máj 2023, 13:10 • 2 min
Trenčianski hasiči zasahovali pri dopravnej nehode v obci Trenčianska Turná

TRENČIANSKA TURNÁ - Dňa 21. mája, krátko pred piatou hodinou popoludní bola ohlásená dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel, ktorá sa stala v obci Trenčianska Turná, v okrese Trenčín. Informoval o tom Marián Petrík z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Na miesto udalosti boli vyslaní piati príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína s dvomi zásahovými vozidlami. Po príchode hasičov na miesto dopravnej nehody bolo prieskumom zistené, že v dôsledku udalosti sa zranila jedna osoba, ktorá zostala vo vozidle zakliesnená.

 

img

 

Trenčianski hasiči vymedzili miesto dopravnej nehody a preverili zdravotný stav všetkých účastníkov. Súčasne pomocou hydraulického zariadenia sprístupnili vozidlo, zraneného vodiča zafixovali, naložili na nosidlá a z havarovaného automobilu vyslobodili. Následne asistovali zdravotníkom ZZS pri poskytnutí predlekárskej pomoci a transporte zraneného do sanitky.

 

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru následne zabezpečili obe vozidlá proti vzniku požiaru a z vozovky odstránili následky dopravnej nehody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies