Trenčania chcú tretie double za sebou

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 15:34 • 2 min
Trenčania chcú tretie double za sebou

TRENČÍN - Futbalisti slovenského šampióna AS Trenčín majú aj v nadchádzajúcej sezóne tie najvyššie ciele. Na domácej scéne chcú pokračovať v suverénnom ťažení a dosiahnuť tretie double (titul+pohár) za sebou, radi by uspeli aj v medzinárodných konfrontáciách. Už v stredu sa predstavia v úvodnom zápase 2. predkola Ligy majstrov UEFA 2016/2017 na ihrisku slovinskej Olimpije Ľubľana.

slovakia

left justify in out

Káder Trenčína sa v medzisezónnom období obmenil, okrem štvorice legionárov Stefan Maierhofer, Ryan Koolwijk, Milan Rundič, Mitchell Schet odišiel spod hradu Matúša Čáka aj Dávid Guba. Medzi posilami sú Holanďania Rangelo Janga, Jamarro Diks, Kolumbijčan Pedro Barrios, Brazílčan Rafael Martins Vieira da Silva i vlastní odchovanci - Erik Prekop, Erik Mikeš, Patrik Kochan, Dominik Rolinec.

 

"Tí hráči, ktorí sú s nami krátko, sa ešte musia s novými spoluhráčmi zohrať. Niektorí sú tu krátky čas, ale môžu priniesť do mužstva kvalitu a konkurenciu. O tom, či sa tak stane, záleží len na nich. Prístup hráčov bol v príprave v poriadku, chalani odviedli všetko, čo bolo v nich. V tomto ohľade som spokojný," hodnotil tréner AS Martin Ševela.

 

V príprave odohrali Trenčania sedem zápasov s bilanciou 2-3-2 a skóre 12:10. Absolvovali sústredenia v Česku a Rakúsku, s ktorými boli tréneri spokojní. "Čo sa týka podmienok - od hotela po plochy, ktoré tu boli pripravené, boli vo veľmi dobrom stave. Odohrali sme veľmi dobré stretnutie s druhým tímom ruskej ligy FK Rostov. Tento zápas nám na druhej strane ukázal, v čom sa ešte musíme zlepšovať. V Čechách sme zdolali Spartu Praha, čo nám pridalo na psychike a sebavedomí. Tí hráči, ktorí dostali priestor, ukázali svoju kvalitu," dodal kouč Ševela.

 

V hre sú stále odchody opôr - Matúša Bera, Kingsleyho Madua aj Gina van Kessela, tí by ale mali s tímom absolvovať zápasy prvých predkôl LM.

 

Jesennú časť Fortuna ligy 2016/2017 odštartuje AS v sobotu 16. júla v Michalovciach. Do konca mesiaca hostí doma Senicu a potom cestuje do Zlatých Moraviec.

 

Súpiska pre jarnú časť Fortuna ligy 2016/2017:

 

brankári: Igor Šemrinec, Adrián Chovan, Matej Vozár

 

hráči v poli: Lukáš Skovajsa, Tomáš Šalata, Martin Šulek, Kingsley Madu, Dominik Rolinec, Christopher Udeh, Peter Kleščík, Rafael da Silva, James Lawrence, Ibrahim Rabiu, Patrik Kochan, Dávid Richtárech, Jakub Holúbek, Matúš Opatovský, Matúš Bero, Cchung-jao Jin, Denis Jančo, Chuang Cchung, Aliko Bala, Gino van Kessel, Rangelo Janga, Samuel Kalu, Jamarro Diks, Erik Prekop, Pedro Barrios, Erik Mikeš

 

odchody: Stefan Maierhofer, Dávid Guba, Ryan Koolwijk, Milan Rundič, Mitchell Schet

 

príchody: Rangelo Janga (Holandsko), Jamarro Diks (Holandsko) Pedro Barrios (Kolumbia), Erik Prekop (AS Trenčín U19), Erik Mikeš (AS Trenčín U19), Patrik Kochan (AS Trenčín U19), Dominik Rolinec (AS Trenčín U19), Dávid Richtárech (návrat z hosťovania Inter Bratislava) Rafael Martins Vieira da Silva (Brazília)

 

Realizačný tím prvého mužstva:

Hlavný tréner: Martin Ševela

Asistent trénera: Norbert Guľa

Asistent trénera: Vladimír Cifranič

Tréner brankárov: Roman Hodál

Videoanalytik: Branislav Haviernik

Technický asistent: Gideon van der Wee

Manažér A-tímu: Drahoslav Bočák

Vedúci mužstva: Jozef Hollý

Lekár mužstva: Jozef Takáč

Lekár mužstva: Milan Masaryk

Fyzioterapeut/masér: Peter Gašperák

Fyzioterapeut/masér: Jozef Liška

Masér: Marek Chorvát

Kameraman: Martin Kramský

 

Vedenie klubu:

Predseda predstavenstva a generálny manažér: Róbert Rybníček

Podpredseda predstavenstva: Ling Tshen La

Marketingový manažér: Igor Schlesinger

Manažér podujatí: Petra Drábová

Manažér pre medzinárodný styk a komunikáciu s UEFA: Andrej Žáčik

PR a média manažér: Martin Galajda

Manažér mládeže: Pavol Cobori

Športový riaditeľ mládeže: Igor Štefanko

Asistentka generálneho manažéra: Božena Skalíková

Bezpečnostný manažér a koordinátor pre styk s fanúšikmi: Martin Bernát

Manažér pre regionálnu spoluprácu: Ľubomír Talda

Manažér pre ekonomický úsek: Ľubica Pšenková

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies