Travis Barker z kapely Blink-182 randí s Arianny Celeste

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 10:02 • 2 min
Travis Barker z kapely Blink-182 randí s Arianny Celeste

LOS ANGELES - Americký hudobník a producent Travis Barker tvorí pár s modelkou Arianny Celeste. Magazínu People to potvrdil priateľ dvojice, pričom uviedol, že sa stretávajú už niekoľko týždňov.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ to nie je nič vážne. Sú zo seba hotoví, užívajú si množstvo zábavy - mohla by to byť tá pravá. Stretli sa počas jednej z jeho šou a odvtedy sa pravidelne vídajú," uviedol nemenovaný zdroj. Tridsaťdeväťročného rodáka z Kalifornie a o 10 rokov mladšiu Arianny Celeste, vlastným menom Penelope Lopez, videli v nedeľu na rande v hoteli Chateau Marmont, ktorý sa nachádza v Západnom Hollywoode. Oficiálne však svoj vzťah zatiaľ nepotvrdili.


Travis Barker je známy predovšetkým ako bubeník kapely Blink-182, pôsobí však aj ako sólový interpret. V roku 2011 vydal debutový album Give The Drummer Some. Nahrával aj s formáciami Transplants, +44, The Aquabats, Expensive Taste či Box Car Racer. Jeho prvou manželkou bola Melissa Kennedy, s ktorou sa rozviedol v auguste 2002 po deviatich mesiacoch manželstva. Následne si vzal za ženu Miss USA 1995 Shannu Moakler, ktorá mu porodila dve deti. Účinkovali spolu v reality šou Meet the Barkers (2005 - 2006).


Arianny Celeste je známa ako hosteska zo zápasov organizácie Ultimate Fighting Championship (UFC). Od roku 2013 je spolumoderátorkou automobilovej reality šou Superopravovňa, ktorú pôvodne vysielali v rokoch 2004 až 2008 a obnovili ju v roku 2012. Jej fotografie sa objavili v magazínoch Maxim, Sports Illustrated alebo Playboy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies