Trapas: Tréner FC Janova špehoval súperov tréning, objavili ho pri tom!

NETKY.SK • 14 September 2013, 12:22 • 2 min
Trapas: Tréner FC Janova špehoval súperov tréning, objavili ho pri tom!

RÍM - Pred víkendovým futbalovým derby v Janove medzi Sampdoriou a FC došlo ku komickej udalosti. Mládežnícky tréner brankárov FC Janov Luca De Pra išiel v klubovom prestrojení špehovať tréning súpera, ale pristihli ho pri tom. Navyše, z vlastného klubu ho okamžite prepustili, pretože ho touto špecifickou úlohou nikto nepoveril.

slovakia

left justify in out

De Pra, ktorý je vnukom legendárneho brankára Giovanni De Praa, sa v tréningovom stredisku Bogliasco snažil zamaskovať za pohyblivé kríky. Podľa denníka Gazzetta dello Sport niektorí fanúšikovia Sampdorie si však všimli nepatrný pohyb v malom lesíku vedľa ihriska a oznámili to členom realizačného tímu. Tréner mužstva Giorgio Ajazzone a riaditeľ pre komunikáciu Alberto Marangon dolapili špeha, ktorý sa snažil uniknúť. De Pra sa síce snažil zamaskovať celý oblečený vo vojenskom oblečení, ale keďže je v meste známou osobu, okamžite ho identifikovali.

Vedenie FC Janov však pre tento druh aktivity nemalo pochopenie.  "Žiadny riaditeľ alebo člen realizačného tímu neposlal Luca De Pra, mládežníckeho trénera brankárov, aby sledoval tréning v Bogliasce. Bola to jeho osobná iniciatíva," uvádza sa vo vyhlásení FC Janov. "Toto sa nám nikdy predtým nestalo a nie je to súčasťou klubovej politiky a filozofie. Klub už oznámil, že De Pra je suspendovaný s okamžitou platnosťou a bez ďalšieho vysvetľovania."

Klub, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Juraj Kucka, tak má poškodené renomé. Priaznivci Sampdorie si teraz z metského rivala robia srandu a De Pra dostal prezývku "Rambo." "Toto mestské derby je otázkou nervov, taktiky a stratégie, čo všetci dobre vieme, ale nikdy by sme neočakávali taký druh špionáže," uvádza sa sarkasticky vo vyhlásení Sampdorie. "Ako Rambo ukrytý na kopci vo vetvách stromu bol Luca De Pra. Tréner brankárov FC Janov a muž s futbalovou históriou nedokázal prekonať inteligenciu zástupcov Sampdorie. Nikto napokon nešiel do väzenia, nepretiekla žiadna krv. Vždy by sme mali svojim nepriateľom odpúšťať." 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies