Tragická nehoda slovákov vo Švajčiarsku: Muž z vyčerpanosti nezvládol riadenie

NETKY.SK • 19 August 2013, 06:58 • 2 min
Tragická nehoda slovákov vo Švajčiarsku: Muž z vyčerpanosti nezvládol riadenie

BRATISLAVA – Auto s troma Slovákmi, ktorí sa vracali z dovolenky, havarovalo vo Švajčiarsku na diaľnici A1 pri výjazde medzi mestami Aarau a Oftringen. Podľa portálu Čas.sk má nehoda smutnú bilanciu - muž († 33) a malé dieťa († 2) prišli o život, žena sa ťažko zranila.

slovakia

left justify in out

Slovenské ministerstvo zahraničia pre Čas. sk smrť Slovákov potvrdilo. „Muž zrejme kvôli vyčerpanosti nezvládol riadenie. Auto najprv narazilo do zvodidiel na pravej krajnici a následne sa prevrátilo,“ informoval policajný hovorca Roland Pfister.

Ministerstvo zahraničných vecí potvrdilo, že ide o Slovákov s pracovným povolením vo Švajčiarsku. „Môžeme potvrdiť, že na diaľnici vo Švajčiarsku prišiel o život 33-ročný muž a 2-ročné dieťa. Bližšie informácie poskytneme v pondelok ráno,“ uviedol hovorca ministerstva zahraničných vecí Boris Gandel. Všetci traja bývali v kantóne Solothurn. Diaľnicu museli kvôli ťažkej nehode uzavrieť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies