Lady Gaga opísala svoj najhorší zážitok v živote. Otvorene hovorila o znásilnení a psychických problémoch

NETKY.SK • 21 Máj 2021, 19:17 • 2 min
Lady Gaga opísala svoj najhorší zážitok v živote. Otvorene hovorila o znásilnení a psychických problémoch

NEW YORK - Americká speváčka Lady Gaga priznala, že ju v začiatkoch hudobnej kariéry ako 19-ročnú znásilnil hudobný producent. V dôsledku toho otehotnela a ako vraví, skutok jej spôsobil „totálny psychotický zlom“.

slovakia

left justify in out

Stefani Joanne Angelina Germanotta, ako znie občianske meno 35-ročnej rodáčky z New Yorku, prezradila spomenuté utrpenie v Šou Oprah Winfreyovej. „Niekoľko rokov som nebola to isté dievča,“ povedala. Neskôr jej dokonca diagnostikovali posttraumatickú stresovú poruchu (PTSD).

Držiteľka ocenení Grammy i Oscar uviedla, že producent, ktorý bol od nej o 20 rokov starší, ju držal „zamknutú“ v štúdiu a vyhrážal sa zničením jej hudobnej produkcie, ak sa nevyzlečie. Speváčka odmietla konkretizovať meno producenta, no skonštatovala, že už toho človeka nechce nikdy stretnúť.

Lady Gaga prvýkrát verejne prehovorila o znásilnení v rozhovore s Howardom Sternom v roku 2014. Vtedy uviedla, že ju to inšpirovalo k zloženiu skladby Swine (2013).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona