Tragická nehoda pri Radošinej: Mladý motorkár zahynul po zrážke s dodávkou

NETKY.SK • 14 September 2023, 22:00 • 2 min
Tragická nehoda pri Radošinej: Mladý motorkár zahynul po zrážke s dodávkou

Polícia v Topoľčanoch prijala oznámenie o kolízii motocyklistu a dodávky. K udalosti došlo asi 2 km pred obcou Radošiná v smere od Piešťan.

slovakia

left justify in out

25-ročný vodič motocykla Yamaha pravdepodobne pri prejazde zákrutou prešiel do protismeru a došlo k zrážke s dodávkou. Na mieste nehody zasahovali Záchranári rýchlej záchrannej pomoci aj záchranári leteckej služby. Život mladého muža sa im však zachrániť nepodarilo. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania.
POLÍCIA APELUJE NA VODIČOV: JAZDITE OPATRNE!  Polícia apeluje na vodičov, aby prispôsobili rýchlosť a spôsob jazdy svojim schopnostiam a stavu vozovky. Počasie už prechádza do jesennej fázy a okrem mokrej vozovky nás už ráno môže na ceste do práce sprevádzať aj hmla. Dbajte preto na správne osvetlenie vozidla a zmeňte spôsob a rýchlosť jazdy. Taktiež vyzývame chodcov a cyklistov, aby sa zvýraznili reflexnými prvkami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Zdroj: KRPZ Nitra
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies