Tragédia: Pes z útulku zabil štvorročné dievčatko!

NETKY.SK • 6 November 2013, 15:51 • 2 min
Tragédia: Pes z útulku zabil štvorročné dievčatko!

MOUNTSORREL – Obrovská tragédia otriasla Veľkou Britániou. Malé dievčatko Lexi (4) totiž zabil pes, ktorého si pred dvomi mesiacmi zobral z útulku.

slovakia

left justify in out

Lexi Hudsonová bola chorá a tak popoludní ležala vo svojej posteli. Jej matka Jodi (30), ktorá jej dočítala rozprávku, bola v izbe s ňou. Kríženec Moulin sa údajne zľakol delobuchu, ktorý bol odpálený neďaleko ich domu v anglickom mestečku Mountsorrel, vtrhol do izby a vrhol sa na Lexi.

Matka Jodi sa snažila svoju dcéru od psa odtrhnúť, ale nedarilo sa jej to. Bežala preto do kuchyne po nôž a psa mnohými ranami dobodala. Svoju dcéru Lexi však už nezachránila.

„Videla som ako zakrvavená Jodi vybehla s plačom z domu a na rukách mala Lexi. Okamžite s ňou išla do nemocnice, ale už jej nemohli pomôcť,“ povedal ich sused Paul Ryan. V útulku keď si Jodi s Lexi psa vyberali im povedali, že pes sa k deťom perfektne hodí.

„Predchádzajúci majiteľ Moulina týral. S Lexi však boli veľkí kamaráti. Musel sa asi zblázniť. Jodi je slobodná matka a svoju dcéru nadovšetko milovala,“ prezradila susedka Sam Clarrkeová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies