TRAGÉDIA NA SLOVENSKU: Batoľa sa otrávilo oxidom uhoľnatým, matka skončila v nemocnici

NETKY.SK • 21 September 2019, 10:44 • 2 min
TRAGÉDIA NA SLOVENSKU: Batoľa sa otrávilo oxidom uhoľnatým, matka skončila v nemocnici

PINKOVCE - Ohromné ​​nešťastie sa odohralo v piatok v jednej zo slovenských dedín. O život tam prišiel ešte len rok a pol starý chlapec po tom, čo sa v kúpeľni nadýchal oxidom uhoľnatým. Jeho tehotnú matku sa podarilo zachrániť a teraz je v nemocnici.

slovakia

left justify in out

V piatok v dedine Pinkovce na východe Slovenska došlo k obrovskej tragédii, pri ktorej prišiel o život ešte len sedemnásťmesačný chlapec. On a jeho tehotná mamička sa sprchovali, lenže z prietokového ohrievača v kúpeľni unikal oxid uhoľnatý. Obaja sa látky nadýchali a upadli do bezvedomia, uvádza portál extra.cz.

 

obrazok

 

Tehotná žena bola zrovna doma sama len s dieťaťom, a tak nikto netuší, ako dlho tam ležali. Potom, čo sa otrávená žena prebrala, zavolala pomoc. "Po príchode na miesto udalosti už bola miestnosť odvetraná. Bola namerané len malé množstvo oxidu uhoľnatého," povedal hovorca hasičov.

 

Bohužiaľ aj napriek veľkej snahe záchranárov sa chlapca už nepodarilo zachrániť. Matka je v stabilizovanom stave v nemocnici. Priateľ ženy nemôže pochopiť, ako k celému nešťastiu došlo, pretože s ohrievačom vraj nikdy problémy neboli. Prípadom sa teraz zaoberá polícia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona